CIUDAD MEDIA LUNA

CASA DE TIERRA Y SANGRE

⭐⭐⭐⭐⭐

Bryce Quinlan tenia la vida perfecta, treballant cada dia i sortint cada nit, fins que un dimoni va assassinar els seus amics i la va deixar buida, ferida i sola. Quan l’acusat és a la presó, però els crims continuen, Bryce farà el que sigui per venjar les seves morts.
Hunt Athalar és un àngel caigut, esclau dels arcàngels als quals una vegada va intentar destronar. Les seves brutals habilitats serveixen ara per a un sol propòsit: acabar amb els enemics del propietari. Però llavors Bryce li ofereix un tracte irresistible: si l’ajuda a trobar el dimoni assassí, la seva llibertat estarà a l’abast de la mà.
Mentre Bryce i Hunt investiguen a les entranyes de Ciutat Medialuna, descobreixen dues coses: un poder fosc que amenaça tot el que volen protegir i una atracció ferotge que els podria alliberar tots dos.
Amb personatges inoblidables, un romanç apassionat i una trama plena de suspens, aquesta novel·la de l’autora bestseller Sarah J. Maas us submergirà en una història sobre el dolor de la pèrdua, el preu de la llibertat i el poder de l’amor.

Pàgines: 795

El segon llibre es diu “Casa de cielo y aliento”, el trauran d’aquí poc.