CRAVE

ANHEL

⭐⭐⭐⭐

«El meu món va canviar a l’instant en què vaig trepitjar l’institut Katmere. Aquí tot és estrany: l’escola, els alumnes, les assignatures; i jo no sóc més que una simple mortal entre ells, déus… o monstres. Encara no sé a quin bàndol pertanyo, si és que pertanyo a algun, només sé que el que sembla unir-los a tots és el seu odi cap a mi.

Però entre ells hi ha Jaxon Vega, un vampir que amaga foscos secrets i que no ha sentit res durant un segle. Alguna cosa en ell m’atreu, amb prou feines el conec, però sé que hi ha alguna cosa trencada a dins que d’alguna manera encaixa amb el que hi ha trencat en mi. Apropar-me a ell pot significar la fi del món, però començo a sospitar que algú m’ha portat a aquest lloc a propòsit, i he de descobrir per què.»

Pàgines: 672

FURIA

⭐⭐⭐⭐⭐

ELS TEUS ENEMICS SÓN MÉS A PROP DEL QUE ET PENSES… NO CONFIÏS EN NINGÚ.

He tornat a l’Acadèmia Katmere, però em sento estranya, em turmenten coses que no recordo haver viscut, i continuo lluitant per comprendre qui o què soc realment. Quan començo a sentir-me segura, en Hudson reapareix amb les seves idees de venjança,

insisteix que hi ha secrets que no conec, secrets que poden obrir una bretxa per sempre entre en Jaxon i jo. Però hi ha enemics molt pitjors que ens estan esperant…

Amb el Cercle atrapat en una jugada de poder i la cort vampírica tractant d’arrossegar-me cap al seu món, l’únic que tots tenim clar és que deixar Katmere significa la meva mort segura. He de lluitar, no tan sols per la meva vida, sinó també per la de tots. Només sé que salvar les persones que estimo requerirà sacrificis.

«Vampirs, homes llop, dracs… ho té tot! És impossible de deixar».

Pàgines: 800

ANSIA

⭐⭐⭐⭐

«Sento que estic a punt d?arribar al límit. Si intentar graduar-me en una escola per a éssers sobrenaturals ja era prou estressant, ara resulta que l’estat de la meva relació ha passat de ser complicat a ser un impossible… I per si no n’hi hagués prou Bloodletter ha decidit llançar-nos una bomba de proporcions èpiques a tots. ..

Però bé, si ho penses, quan alguna cosa a Katmere Academy ha estat normal?

No deixen de passar coses: Jaxon s’ha tornat més fred que un hivern d’Alaska. El Cercle no està preparat per a la meva propera coronació i, com si les coses no poguessin empitjorar, ara hi ha una ordre d’arrest pels suposats delictes que vam cometre Hudson i jo, cosa que implica una sentència de presó de per vida amb una maledicció mortal. infrangible.

Caldrà prendre decisions… i em temo que no tothom sobreviurà.»

Ha arribat el comentari de triar. Continua la #SERIECRAU, la nova obsessió juvenil.

Trenca les cadenes. Torna a gaudir-ne.

Pàgines: 896

ENCARA FALTEN 3 LLIBRES PER TREURE D’AQUESTA SAGA