CULPABLES

CULPA MIA

⭐⭐⭐⭐

Nicholas Leister ha estat creat per amargar-me la vida. Alt, ulls blaus, cabells negres com la nit… Sona genial oi? Doncs no tant quan t’assabentes que serà el teu germanastre ia més representa tot allò que has estat fugint des que tens ús de raó.
Perill va ser el primer que em va venir al capdavant quan el vaig conèixer i vaig descobrir que manté una doble vida oculta del seu pare multimilionari.
Com vaig acabar caient a les seves xarxes? Fàcil: amb aquests ulls és capaç de posar el teu món de cap per avall.

Pàgines: 448

CULPA TUYA

⭐⭐⭐⭐⭐

Més romanç, traïció i misteri a Culpa tuya , segona part de «Culpa Mia», la saga romàntica de Mercedes Ron protagonitzada per un noi dolent amb un gran cor i una noia bona amb moltes ganyes.
Quan Noah es va enamorar de Nick sabia que la seva relació no seria fàcil: són pols oposats, foc i electricitat, i quan estan junts salten espurnes… en tots els sentits.
Fins ara, la passió ha estat més forta que l’orgull, però la diferència d’edat, la universitat, les festes, els seus pares i els fantasmes que assetgen a tots dos els posen a prova una vegada i una altra, com una bomba de rellotgeria que amenaça de fer-los esclatar.
Està Noah realment preparada per enfrontar-se a les pors i tornar a confiar en algú?
Podrà Nicholas deixar enrere el seu passat i obrir el cor a una sola persona?

Pàgines: 448

CULPA NUESTRA

⭐⭐⭐⭐

Fins on estan disposats a arribar Nick i Noah?
Descobreix-ho a #CulpaNuestra, el lliurament final de la trilogia Culpables.
La relació de Nick i Noah està passant pel seu pitjor moment, i sembla que res no podrà tornar a ser com abans… Hauran de passar per moltes coses per finalment comprendre si de debò estan fets l’un per l’altre o si per el contrari, estar separats és allò que de veritat els convé.
Però potser es pot oblidar un amor tan fort? Com es poden esborrar els records tatuats al cor?
L’amor no sempre és suficient i amb el perdó de vegades no n’hi ha prou per solucionar les coses.
Seran capaços de deixar enrere el passat i tornar a començar?

Pàgines: 448