Des del punt de vista de l’Ana

50 SOMBRAS DE GREY

⭐⭐⭐⭐

Quan l’estudiant de literatura Anastasia Steele rep l’encàrrec d’entrevistar l’exitós i jove empresari Christian Grey, queda impressionada en trobar-se davant d’un home atractiu, seductor i també ;n molt intimidant. La inexperta i innocent Anna intenta oblidar-lo, però aviat comprèn quant li desitja. Grey estar; turmentat pels seus propis dimonis i li consumeix la necessitat de controlar-ho tot, però alhora es veu incapaç de resistir-se a la serena bellesa d’Ana, a la seva intel·ligència ia l’esperit independent. Heu d’admetre que la voleu, però sota certes condicions. Quan la parella per fi inicia una apassionada relació, Ana se sorprèn per les peculiars préctiques eró tiques de Grey alhora que descobreix els límits dels seus propis i més;s foscos desitjos. Excitant, entretinguda i profundament commovedora, la sèrie Cinquanta ombres és una història que et captivarà, et posseirà; i quedar-se; amb tu per sempre.

Pàgines: 540

50 SOMBRAS MÁS OSCURAS

⭐⭐⭐⭐⭐

Intimidada per les peculiars pràctiques eròtiques i els foscos secrets de l’atractiu i turmentat empresari Christian Grey, la jove Anastasia Steele decideix trencar-hi.
Però el desig per Christian encara domina cadascun dels seus pensaments, i quan finalment ell li proposa reprendre la seva aventura, l’Anna no es pot resistir. No obstant això, en reprendre la seva tòrrida i sensual relació, Ana esbrinarà encara més del terrible i dolorós passat de l’impetuós i excitant Cinquanta Ombres, com ella en diu.
Mentre Christian lluita contra els seus propis dimonis, l’Anna ha d’enfrontar-se a la ira i l’enveja de les dones que la van precedir i prendre la decisió més important de la seva vida.

Pàgines: 588

50 SOMBRAS LIBERADAS

⭐⭐⭐⭐⭐

Quan la inexperta estudiant Anastasia Steele va conèixer el jove, seductor i exitós empresari Christian Grey, va néixer entre ells una sensual relació que va canviar les seves vides per sempre. No obstant això, desconcertada i portada al límit per les peculiars pràctiques eròtiques de Christian, Ana lluita per aconseguir un compromís més gran per part d’ell. I Christian accedeix per no perdre-la.
Ara, Anna i Christian ho tenen tot: amor, passió i un món de possibilitats infinites per endavant. Però Anna sap que estimar la seva Cinquanta Ombres, com ella li diu, no és una tasca fàcil, i que estar junts planteja un desafiament que cap dels dos podia preveure. L’Anna ha d’aprendre a compartir l’estil opulent de vida de Grey sense sacrificar la seva pròpia identitat. I Christian s’ha de sobreposar a la seva obsessió compulsiva pel control mentre lluita contra els dimonis del seu passat turmentat.
Però quan sembla que la força de la seva relació pot superar qualsevol obstacle, la fatalitat, la rancúnia i el destí es conjuren per fer realitat els pitjors temors d’Anna.

Pàgines: 650