Des del punt de vista del Christian

GREY

⭐⭐⭐⭐

En Christian necessita tenir-ho tot sota control. Per a ell el món és ordre i disciplina, tot i que, en el fons, és buit… fins al dia que l’Anastasia Steele aterra al seu despatx feta un embolic de llargs cabells castanys i cames esveltes.
Ell intenta oblidar-la però, ben al contrari, es veu immers en una tempesta d’emocions que no aconsegueix controlar i a la qual no pot resistir-se. A diferència de totes les dones que ha conegut, la tímida i inexperta Ana sembla capaç de veure-hi més enllà de l’empresari d’èxit i la luxosa vida que l’envolta, i descobrir el cor fred i torturat d’en Christian.
Aconseguirà la seva relació amb l’Ana dissipar els malsons que cada nit l’assetgen? O seran els seus obscurs impulsos sexuals, la seva obsessió pel control i el menyspreu cap a si mateix el que l’allunyarà de la jove i destruirà la fràgil esperança que ella li ofereix?

Pàgines: 608

MÁS OSCURO

⭐⭐⭐⭐⭐

Encara que aquella ardent i sensual relació va acabar marcada pel patiment i els retrets, Christian Grey no aconsegueix treure’s a Anastasia del cap ni del cor. Decidit a recuperar-la ia estimar-la acceptant-ne les condicions, intenta reprimir els seus desitjos més foscos i la necessitat de tenir-ho tot sota control.
Tot i això, els malsons de la infància no deixen de perseguir-lo i, a més, l’insidiós cap d’Anna, Jack Hyde, clarament la vol per a ell. Podrà el doctor Flynn, psicòleg i confident de Christian, ajudar-lo a enfrontar-se als seus propis fantasmes, o acabaran la possessiva i seductora mestra Elena i la pertorbada Leila, la seva devota i submisa anterior, arrossegant Grey al passat?
I si finalment aconsegueix recuperar Anna, serà capaç, un home tan fosc i ferit, de retenir-la al seu costat?

Pàgines: 640

LIBERADO

⭐⭐⭐

És un plaer convidar-te al casament de la dècada en què Christian Grey prendrà Anastasia Steele per esposa. Però, és realment fet per al matrimoni? El seu pare ho dubta, el seu germà vol organitzar-li un inoblidable comiat de solter i la seva xicota no pensa prometre-li obediència#
A més, el matrimoni comporta nous desafiaments. Tot i que la seva passió continua més viva i ardent que mai, l’esperit rebel d’Anna continua despertant les pors més profundes de Christian i posa a prova la seva obsessió pel control. Quan, a més, antigues rivalitats i ressentiments ressorgeixen posant-los a tots dos en perill, un malentès amenaça de separar-los.
Serà Christian capaç de superar els malsons de la seva infantesa i els turments de la seva joventut? I quan descobreixi la veritat dels seus orígens, deu saber perdonar? I llavors podrà acceptar l’amor incondicional d’Anna?
ACONSEGUIRÀ CHRISTIAN PER FI SENTIR-SE ALLIBERAT?

Pàgines: 720