ENFRENTADOS

MARFIL

⭐⭐⭐

Ivori té 20 anys i viu a Nova York, però no tot és tan idíl·lic com sembla: fa uns dies va ser segrestada mentre passejava per Central Park. El seu pare té molt clar que la raó del segrest ha estat per enviar-li un missatge: hi podem arribar.

Tot i ser alliberada, tot ha canviat per a Ivori: la seva vida no és la mateixa, i ella tampoc. Sobretot perquè ara mai no està sola: sempre l’acompanya Sebastian Moore, el seu guardaespatlles.

Sebastian demostrarà ser l’encarregat perfecte per protegir-la, sobretot quan comencen a arribar les amenaces de mort, encara que mai no hagués pensat que la tasca més complicada no seria aquesta, sinó mantenir Marfil Cortés allunyada d’ell.

Està Ivori preparada per descobrir la veritat del seu passat? Ho posarà tot en risc l?atracció que ha sorgit entre tots dos?

Pàgines: 448

EBANO

⭐⭐⭐⭐

Ivori ja no és la mateixa. Tot allò que creia que era veritat ha demostrat ser una mentida més. També Sebastian.
Els seus enemics intentaran doblegar-la, fer-la seva, l’amenaçaran de posar fi a tot allò que Marfil estima… Ara que està en perill és quan més necessita que algú li digui a l’orella que tot anirà bé. Encara que sigui una altra mentida.
Amb Sebastian ocupant cada part de la seva ment, però dolguda per la seva traïció, Ivori s’obligarà a si mateixa a no sentir res per ell. Però, quan els secrets comencen a desvetllar-se, ni tan sols la seva fèrria voluntat aconseguirà que ho odiï tant com ella desitja.
Podrà Marfil perdonar tantes mentides? Serà capaç de deixar de banda el passat i escoltar el seu cor?

Pàgines: 448