LOS HABITANTES DEL AIRE

EL PRINCIPE CRUEL

⭐⭐

Jude tenia set anys quan els seus pares van ser assassinats i, juntament amb les seves dues germanes, va ser traslladada a la traïdora Cort Suprema del Faerie. Deu anys més tard, l’única cosa que Jude desitja, tot i ser una simple mortal, és sentir que pertany a aquest lloc. Però la majoria dels éssers feèrics menyspreen els humans. Especialment el príncep Cardan, el fill més jove i pervers del rei suprem. Per fer-se un forat a la cort, Jude s’hi haurà d’enfrontar. I afrontar-ne les conseqüències. Com a resultat, es veurà envoltada d’una xarxa d’intrigues entre immortals, i descobrirà la seva pròpia habilitat per al vessament de sang.

Pàgines: 432

EL REY MALVADO

⭐⭐⭐⭐

Jude ha de mantenir el seu germà fora de perill, i per això s’ha unit al rei malvat, cardan, i s’ha convertit en qui maneja realment el poder de la Corona. Navegar en un mar de traïcions polítiques constants ja és prou complicat, però cardan és, a sobre, terriblement difícil de controlar. Fa tot el que pot per minar Jude, encara que la seva fascinació per ella roman intacta. Quan és evident que algú proper a Jude planeja trair-la, cosa que no només posarà en perill la seva vida sinó la d’aquells que més vol, Jude haurà de descobrir el traïdor, lluitar contra els seus complexos sentiments cap a cardan i mantenir el control de faerie pese a ser mortal.

Pàgines: 432

LA REINA DE NADA

⭐⭐⭐

L’exiliada reina mortal de Faerie, Jude, ja no té cap poder i encara s’està recuperant de la traïció que ha patit. Però està decidida a recuperar tot allò que li han pres. I la seva oportunitat arriba quan la seva germana Taryn demana ajuda perquè la seva vida està en perill. Jude haurà de tornar a la traïdora cort de Faerie si vol salvar la seva germana. Però Elfhame no està com abans que Jude se n’anés. La guerra és imminent. I Jude va haver d’entrar en territori enemic per reprendre el sagnant joc de poder dels immortals. I, quan una poderosa maledicció es deslligui i s’estengui el pànic, la Jude haurà d’escollir entre consumar la seva ambició o conservar la seva humanitat…

Pàgines: 432