MI DESESPERADA DECISIÓN / HEIST

MI DESESPERADA DECISIÓN

⭐⭐⭐⭐

Un brutal assassinat, una família trencada i un destí més cruel… que la mort
Una nit n’hi ha prou perquè la vida d’una persona canviï i es destrueixi. Després de sobreviure al brutal assassinat de la seva família, Fleur Dupont decideix dedicar-se en cos i ànima a intentar resoldre el puzle que hi ha al cap. Qui va ser capaç d’assassinar a sang freda els pares i la germana? Per què no recorda res? I, sobretot, per què només ella va sobreviure a la matança familiar?

Pàgines: 336

HEIST

⭐⭐⭐⭐⭐

Si t’ha agradat A través de la meva finestra , et tornaràs addicte al magnetisme que es respira entre els protagonistes, Heist i Leigh.
Misteris, secrets i una tensió entre els protagonistes que et mantindrà en suspens.
El poble de Wilson és tranquil, regit per uns costums i creences religiosos molt estrictes, on Leigh ha crescut, seguint cada regla i pauta com se li ha indicat. Un poble on no es rep amb gaire gràcia els nouvinguts, així que quan els Steins es muden al seu costat, Leigh no pot evitar sentir curiositat.
Els Steins són adinerats, misteriosos i molt elegants. Llueixen com el retrat perfecte d’una família, però ho són? Què s’amaga darrera tanta perfecció? I quan la mort comença a rondar el poble, ningú no pot evitar preguntar-se si té alguna cosa a veure amb els nous membres de la comunitat.
Leigh és l’única que pot indagar per descobrir la veritat, l’única que es pot acostar al fill gran de la família, l’infame, arrogant i fred Heist.

Pàgines: 448