PERFECTOS MENTIROSOS

⭐⭐⭐⭐

Una història plena de mentides i secrets, atracció i odi en què ningú sembla dir la veritat. Hi ha alguna cosa més addictiva que desemmascarar els Perfectes mentiders ?

Les millors històries de Wattpad ara també en paper.

Jude acaba d’arribar a una de les universitats més elitistes del món, però ja s’ha adonat que allà tot es mou al voltant de les festes, les xafarderies i els lligues entre estudiants. I que tot això gira al voltant d’un trio irresistible: els germans Cash. Són vacunes, astuts, però insuportablement atractius i poderosos. I per sobre de tot estan acostumats a liderar el campus amb els jocs de nens rics. El que no saben és que Jude té un pla: treure a la llum els seus secrets més foscos i perversos, aquests tan ben amagats després del luxós cognom Cash.

Pàgines: 336

⭐⭐⭐⭐⭐

El desenllaç de Perfectes mentiders . Un final que ens deixarà sense alè, una història amb moltes mentides, passions i odis.

A Tangus, una de les universitats més elitistes del món, tot gira al voltant d’un trio irresistible: els germans Cash. Són vacunes i astuts, però insuportablement atractius i poderosos.

El que no saben és que Jude té un pla: treure a la llum els seus secrets més foscos i perversos, aquests tan ben amagats després del luxós cognom Cash.

Però els Cash no són els únics que guarden terribles secrets; Jude es descobreix com una perfecta mentidera.

Per fi es desvetllaran tots els secrets i mentides.

Pàgines: 384